Services

Betrouwbaar, flexibel en klantgericht : Uw kostbare lading is in goede handen.

Als één van de grotere transportondernemingen in onze sector werken wij met een team van uitsluitend specialisten zowel op de weg als op kantoor. Onze enthousiaste medewerkers staan dag en nacht voor u klaar om uw bijzondere lading veilig en op tijd op de bestemming te brengen.

We hebben de juiste connecties zodat we snel de benodigde ontheffingen, begeleidingen, politie-escortes, routeverkenningen, brugberekeningen, enzovoort kunnen regelen. Door goede en betrouwbare contacten in de maritieme wereld kunnen wij op professionele wijze vervoer over weg en water combineren.

Als onderdeel van de van der Vlist groep kunnen wij u naast de uitvoering van de transporten een uitgebreid pakket aan logistieke diensten aanbieden zoals :

  • deur-tot-deur-service in de hele EU evenals haven-tot-haven-oplossingen wereldwijd.
  • strategisch gelegen haven-, terminal- en opslagfaciliteiten die een scala aan unieke mogelijkheden bieden.
  • modificatie, assemblage, opslag en technische inspectie van machines : van grondverzet-, bouw-, energie en landbouwmachines tot industriële machines.

Wilt u snel een kostenberekening voor uw transport? Binnen 24 uur ontvangt u van ons een kosteloze prijsopgave!

Wij hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van transport van grotere bouwmachines. Het vervoer van deze machines vraagt om maatwerk.