Over ons

Sinds de oprichting in 1984 heeft Holtrop & van der Vlist zich toegelegd op speciaal- en zwaar transport met name in noordwest Europa.

Het moderne wagenpark waarover wij beschikken, variërend van 3-assige semidiepladers tot zware modulaire diepladers, stelt ons in staat efficiënte en effectieve transportoplossingen aan te bieden.

Onze belangrijkste activiteit is het vervoer van bouwmachines. Daarvoor beschikken wij over opleggers die gebouwd zijn voor een zeer uiteenlopend scala aan bouwmachines. Het transportmateriaal is veelal in eigen beheer ontwikkeld om een grote mate van multifunctionaliteit te bereiken.

Vooraanstaande producenten van bouwmachines behoren tot onze vaste klanten voor wie dagelijks vervoerd wordt.

Wij bieden daarnaast geïntegreerde logistieke oplossingen via de weg, zee, binnenvaart, spoor en lucht. Ons toegewijde team van ervaren mensen heeft gedegen kennis van complexe logistieke processen. Door onze ervaring met multimodale transporten en door ons ervan te verzekeren dat er met alle aspecten van een transport rekening is gehouden, bieden we u een passende oplossing voor alle buiten-profiel-ladingen.

Met bijna 30 jaar ervaring in speciaal- en zwaar transport en een naam die gelijk staat aan kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatie, is Holtrop & Van der Vlist de specialist die u graag van dienst wil zijn.